Afspraak maken voor testen Tilburg

Welkom op het online reserveringsysteem voor de testservice in Tilburg*. Testen is gratis en anoniem. Jouw e-mailadres wordt na de afspraak verwijderd uit ons systeem.

*Ook in Eindhoven en Breda testen we op afspraak. De locaties Helmond, Oss, Den Bosch en Roosendaal behouden een inloopspreekuur.

Voorwaarden

  • We testen alleen drugs voor mensen die zelf van plan zijn de drugs te gebruiken, dus niet voor dealers, ouders, familie of politie.
  • Eén afspraak per persoon. Dubbele afspraken worden uit het systeem verwijderd.
  • Je mag per keer één drugsmonster door laten sturen naar het lab. We mogen maximaal drie samples zien op de testservice. Een sample is één pil, 1 gram poeder of 10 ml vloeistof.
  • We testen geen grondstoffen die gebruikt kunnen worden voor productie.
  • Testen is anoniem. We bewaren alleen gegevens over middelen.

Uitslag

Soms krijg je de uitslag direct, meestal kun je deze een week later op vrijdag opvragen. Een uitslag kan niet worden gegarandeerd.

Drugs gebruiken brengt altijd risico’s met zich mee, ook als je tevreden bent met de uitslag. De tester, de locatie en het laboratorium kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor de gevolgen van het gebruik van welke drugs dan ook. Aan de testuitslag kunnen geen rechten worden ontleend.

Hoe werkt het?

  1. Scroll naar de gewenste dag.
  2. Selecteer een tijdstip door op een plusje te drukken.
  3. Vul je e-mailadres in (wordt alleen bewaard tot de afspraak en niet gekoppeld aan de uitslag of een sample).

Vragen?

Heb je vragen? Of zijn alle afspraken bezet, maar heb je een sample waarvan bekend is dat die ernstige gezondheidsklachten veroorzaakt? Mail dan naar DIMS@novadic-kentron.nl of bel 013-583 75 00 (receptie Tilburg) en vraag naar de afdeling Preventie.

Meer informatie over testen vind je op www.drugs-test.nl.