Disclaimer

Novadic-Kentron is de trotse eigenaar van deze website.

Wij hebben zorgvuldig gewerkt aan de informatie op deze website. Regelmatig voegen we informatie toe en vinden er veranderingen op de website plaats. Zo houden we de website actueel. Wil je informatie of adviezen gebruiken? Check dan of de informatie of het advies specifiek voor jou geschikt en van toepassing is. We kunnen als Novadic-Kentron geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade, die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van deze informatie of adviezen.

Stuur je ons een bericht? Dan proberen we jouw e-mails of andere berichten op tijd te lezen en verwerken. We kunnen helaas niet garanderen dat dit altijd lukt. Novadic-Kentron is niet verantwoordelijk voor eventuele problemen die hierdoor ontstaan.

Heb je hulp of advies nodig? Bel: 073-689 90 90 of stel je vraag via het contactformulier of via hulp@novadic-kentron.nl.

Intellectuele eigendomsrechten
De foto’s en teksten op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Dat betekent dat je onze toestemming moet hebben om deze te kopiëren of delen.

Links naar andere websites
Via onze website geven we ook toegang tot websites en informatiebronnen van andere partijen. Novadic-Kentron is niet verantwoordelijk voor de juistheid van die websites en informatiebronnen.

Virussen
Novadic-Kentron doet er alles aan om de informatie, software of verwijzingen op onze website virusvrij beschikbaar te stellen. Helaas is een garantie onmogelijk.

Novadic-Kentron is statutair gevestigd in Vught en heeft het Kamer van Koophandel nummer: 18073067.