Aanmelden

Wil je je aanmelden? Ga eerst naar je huisarts. Je hebt namelijk een verwijsbrief nodig. Meestal stuurt de huisarts de verwijzing naar ons door.

Als wij je brief hebben gekregen, nemen wij contact met jou op om een afspraak te maken.

Onder de achttien jaar? Dan kan ook de gemeente je naar ons verwijzen.

Let op

  • Je kunt alleen een behandeling bij ons krijgen als je in Noord-Brabant woont.
  • Ook moet u Nederlands of Engels kunnen spreken. Als dat niet het geval is dan zal NK bekijken of er toch een (aangepaste) behandeling mogelijk is, maar dient u zelf of uw begeleider een tolk in te schakelen. Mogelijk kan u ook verwezen worden naar een andere zorginstelling. You have to speak sufficient Dutch or English. If this is not the case, NK will see whether proper treatment is possible, but you need to organize a professional interpreter by yourself. It is also possible that NK will refer you to another healthcare institute.
  • Je kunt alleen jezelf aanmelden. Als ouder of voogd kun je kinderen aanmelden tot 16 jaar.

Liever teruggebeld worden?

Vul het formulier Bel me terug in.

Rookvrije behandeling

Al onze locaties zijn rookvrij. Ook in de kliniek mag je niet roken (ook niet op de afdeling, op je eigen kamer of in de binnentuin). Iedereen in de kliniek doet mee met groepen waarin je uitleg krijgt over rookvrij leven (psycho-educatie). Je krijgt (gratis) nicotinevervangers als je wilt stoppen of minderen.

Wil je echt blijven roken, dan mag dat alleen in ‘rookpauzes’ buiten het terrein van NK. Alleen cliënten op afdelingen met een ‘gedwongen kader’ mogen roken in de tuin (want ze mogen niet van het terrein af).

Lees hier meer over de rookvrije behandeling bij NK.