Socialrun – Team NK is gefinished!

Afgelopen vrijdag om precies 09:35 u klonk het startschot en begonnen onze lopers vol energie en enthousiasme aan de Socialrun. Dit jaar gingen we met bijna 40 medewerkers en cliënten van start. Het doel? Niet alleen de eindstreep halen, maar ook bewustzijn creëren en het stigma rondom psychische kwetsbaarheden doorbreken. Om ook na de Socialrun ook actief bij te dragen aan dit doel, gaan we een spel ontwikkelen dat helpt om verslavingen bespreekbaar te maken.

Vrijdag legden we een route van 173 kilometer af, waarbij we onder andere Veenendaal, Ede en Deventer passeerden. Rond 02:00 u ’s nachts arriveerden we in Hoogeveen, waar een deel van de lopers kon rusten, gingen anderen door met de volgende etappe.

Vanaf Hoogeveen liepen we richting Assen en trokken we verder via Drachten, Akkrum en Leeuwarden naar de VNN-locatie. Daar vond rond 17:00 u de 3e wissel van deze dag plaats, waarna we via Franeker en Sneek uiteindelijk om 23:30 u in Heerenveen aankwamen. Na een pauze zette het team koers voor de laatste nachtelijke kilometers, en rond 05:15 arriveerden zij in Nagele.

Op zondag wachtten ons de laatste 100 kilometer, die ons door Flevoland en via Soest terug naar Utrecht voerden. Om 16:00 u bereikten we ons eindpunt: Fort bij Vechten.

Het was een onvergetelijk avontuur, waarin we 555 kilometer aflegden voor een inclusievere samenleving. We willen iedereen die betrokken was bedanken – onze lopers, ondersteuners, supporters en sponsoren (Exsta, Unica, Display4all, Ricoh, Astare, Krans Hoveniers, Eshgro, Multicopy, Will Hawkins, Cordaad en Strijbosch) – voor hun steun en bijdrage. Dankzij jullie was het een groot succes!