NK bereidt zich voor op deelname Socialrun

Help jij mee?

Om te zorgen dat iedereen mee kan doen in onze samenleving is het belangrijk om psychische kwetsbaarheden bespreekbaar te maken en het stigma te verminderen. De Socialrun is een geweldig sportief evenement dat precies deze doelstelling heeft. Als NK namen we de afgelopen twee jaar deel aan deze fysieke en inclusieve uitdaging en zien we een brede positieve impact. Daarom doen we dit jaar ook weer mee. Met een team van medewerkers én cliënten van NK.

Deelname vraagt om een behoorlijke inzet van deelnemers en ‘mede-mogelijkmakers’. Heel graag nemen we dit jaar daarom deel met hulp van en in samenwerking met anderen. Misschien wel met jou!

Wat kun je doen?
  –  Sponsoren van bijvoorbeeld maaltijden, regenjassen oid. Zij hiervoor bijgaand lijstje.
  –  Sponsoren met een geldelijke bijdrage. Jouw bijdrage, groot of klein: we zijn overal blij mee! Gebruik hiervoor de QR code.

Het geld dat we ophalen, besteden we aan onze deelname en ons goede doel.

Over ons goede doel
Wij maken de verslaving niet kleiner. Wij maken mensen groter. Het bespreekbaar maken van verslavingen draagt daar aan bij. Het versterkt bovendien de verbinding tussen mensen en doorbreekt stigma’s. Dit doen we met van mens tot mens en vanuit verschillende rollen als cliënten en naasten, ketenpartners, ervaringsdeskundigen en andere professionals. Om het gesprek op gang te brengen, willen we een spel laten ontwikkelen. Jouw bijdrage aan onze deelname helpt om dit voor elkaar te krijgen.

Over de Socialrun
Het evenement vindt in 2024 plaats van 20-22 september. Teams leggen dit jaar een route af door Oost- en Noord-Nederland. Wil je meer weten over de Socialrun? Kijk op de site voor meer informatie: https://www.socialrun.nl/socialrun2024/.

Wil je met ons meedoen of heb je nog vragen?
Neem gerust contact op met:
Evelien Tulp, manager Forensische Verslavingszorg bij Novadic-Kentron, tel. 06 – 82480026.
Froukje Olivier, manager Jeugd bij Novadic-Kentron, tel. 06 – 13856718.

Wij bereiden ons voor op de Socialrun 2024, doe je mee? Samen staan we sterker en kunnen we deze uitdaging aan!